среда, 10. новембар 2010.

II kongres DEAPSA

DEAPS-Društvo za dečju i adolescentnu psihijatriju i srodne struke Srbije
II kongres sa međunarodnim učešćem MENTALNO ZDRAVLJE DECE I MLADIH nova razumevanja, nove mogućnosti je održan od 22.- 25. aprila 2010. godine na Zlatiboru, hotel »Čigota«. Kongres je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u saradnji sa organizacijom Medicus iz Londona i Sekcijom za dečiju i adolescentnu psihijatriju Svetske psihijatrijske asocijacije (World Psychiatric Association, Section for Child and Adolescent Psychiatry). Kongres je okupio oko 230 stručnjaka koji se profesionalno ili na neki drugi način bave decom i mladima.

Program kongresa 2010 možete preuzeti na sajtu DEAPSA

U ime prisutnih pedijatara na kongresu zahvaljujem se organizatorima i učesnicima kongresa što su nam proširili vidike. Kongersu bi prisustvovalo više pedijatara da su imali više informacija. Da se to nebi ponovilo redovno ćemo posećivati sajt DEAPS-a. Ne želimo da se dva puta potkrade ista neinformisanost.

Lično me je ceo kongers impresionirao zbog organizacije, srdačnosti i profesionalnosti. Molila bih za dozvolu da se adrese ustanova koje se bave Dečijom i adolescentom psihijatrijom postave i na ovaj blog.

Adresa društva: http://www.deaps.org/
Nekoliko slika sa Zlatibora i kongresa:


Нема коментара:

Постави коментар